LEGYETEK TI IS STYLISTOK!

Ti melyik cipővel tudnátok elképzelni?

 

Most egy picit átadjuk a stylist szerepét olvasóinknak, így a következő ajánlóból szándékosan kihagytuk a lábbeliket.

 

Jó, ha az öltözködésben a kreativitásunknak semmi sem szab határt. Úgy gondoljuk, hogy jó időtöltés lehet, hogy ha elgondolkoztok azon, hogy a lenti összeállításhoz milyen cipőt vennétek fel. Nincsenek szabályok, bármit lehet, ami a stílusotokhoz a legközelebb áll.

A szettet sem bonyolítottuk túl, hiszen így szinte mindenféle lábbeli szóba jöhet.

 

Ami az egészbe visz egy kis fűszert az a visszafogott, ám mégis figyelemfelkeltő kalap.

 

S bár a ruha egyszerű vonalvezetésű, az anyaga miatt izgalmas és rendkívül nőies darab. Ne higgyétek azt, hogy egy ilyet csak nyáron lehet hordani. A megfelelő rétegezéssel akár ősszel és télen is kihasználható ruha lesz belőle.

 

Hogy segítsünk beindítani a fantáziátokat, mi is összegyűjtöttünk néhány cipőt, amik között vannak sportos, nőies, western stílusú és klasszikus darabok is. Ezek egytől-egyig megtalálhatók üzleteinkben!

 

A fentieket inkább csak ízelítőnek szántuk, így azt javasoljuk, hogy mindenképpen látogassatok el hozzánk. Abban egészen biztosak vagyunk, hogy a bőséges kínálatban nehéz lesz dönteni! Bevásárlóközpontunkban pedig több üzlet is kínál trendi és kényelmes darabokat: CCC, DB fave, Hervis, Humanic, Playersroom.

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke