Megközelítés

A Family Center Szombathely bevásárlóközpont 470 ingyenes parkolóhellyel, 30 kerékpártárolóval és saját buszmegállóval vár Szombathelyen, a Varasd u.1. szám alatt. Bevásárlóközpontunk akadálymentesített főbejárattal rendelkezik, kerekesszékkel minden üzletünk megközelíthető.

 

Gépkocsival:  Szombathely felől a Zanati úton át, a Varasd utcára fordulva, vagy a várost elkerülő főközlekedési útról az M86 autóút felé haladva érhető el bevásárlóközpontunk. Vidékről, Győr, Sárvár irányából, az M86 autóúton, Körmend, Szentgotthárd felől, a Szombathelyt elkerülő, 86-os főút használatával érkezhetsz hozzánk. A parkolás nálunk ingyenes.

 

Tömegközlekedéssel: a 7 jelzésű helyijáratos autóbusz Ady térről induló, megjelölt járataival a TECO hipermarket buszmegállójába érkezhetsz, ahonnan egy kis sétával eljuthatsz hozzánk és vissza is ugyanebből a megállóból indulhatsz a város felé. Szombathely Megyei Jogú Város képviselőtestülete költségtakarékossági okokból, 2022. augusztus 1-től megszüntette a korábban 8-as jelölésű autóbusz járatot, amely közvetlenül a bevásárlóközpont bejáratánál lévő megállóba érkezett és innen indult visszafelé.

 

Kerékpárral: a Zanati úton és a Varasd utcán végig, kiépített kerékpárúton közelítheted meg a Family Center Szombathely bevásárlóközpontot, ahol kiépített kerékpár tárolóinkkal várunk.

 

Tervezd meg útvonaladat hozzánk, használd a beillesztett térképet!