MUTATJUK A LEGMENŐBB TAVASZI CIPŐTRENDEKET

 

Talán már nem kell sokat várni, hogy belevethessük magunkat az igazi tavaszi öltözködésbe, ami egyet jelent azzal is, hogy előkerülhetnek a csinos lábbelik.

 

Most megmutatjuk a legújabb trendeket, amiket így tudnánk leírni: SZÍNES, VIDÁM, NŐIES

 

 

Ha végigfut a szemünk az üzletek polcain, látjuk, hogy a színvilágot inkább a pasztelles árnyalatok uralják, de találni néhány élénkebb darabot is. Ugyanakkor a gyártók olyan klasszikusokról sem feledkeztek meg, mint a fekete, a nude és a cognac színű cipők.

 

 

Az egyértelmű, hogy a nőies fazonok kerülnek előtérbe. Finom hegyes orr, kecses pántok, élhető magasságú sarkak. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora a cipő sarkának mérete. Egy képletet is megosztunk veletek, aminek a segítségével megtalálhatjátok az ideális sarok méretet: ((testmagasság/lábhossz) -1,61) x10 = ideális sarok)

 

Vegyünk egy példát. Ha az adott személy magassága 167 cm, a lábhossza 81 cm, akkor ((167,5/81) -1,61) x 10 = 4,5 cm Ez lesz az a magassarkú, amit akár egész nap is lehet hordani mindenféle fájdalom és kellemetlenség nélkül.

 

De visszakanyarodva az idei trendekhez.

 

Ugyan a fehér sportcipők sosem fognak kimenni a divatból, a színesebb darabok szintén helyet kapnak. Ezekkel nagyon jól fel lehet dobni a szürke hétköznapokat.

 

A pántos lábbelik mellett rengeteg loafer fazonnal is találkozhatunk, amiről először a kényelem jut eszünkbe. Bár a visszafogottabb stílus kedvelők részesítik előnyben, azonban most különböző csattokkal, láncos díszítésekkel vittek egy kis izgalmat ezekbe a cipőkbe.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan találkozhatunk kedves vásárlóinkkal, akik majd személyesen is meg tudják csodálni bevásárlóközpontunk kínálatát! Addig is kitartást kívánunk és vigyázzunk egymásra!