ÖLTÖZZ AZ ÜNNEPEKHEZ!

Ha szeretnél alkalomhoz illően és divatosan felöltözni karácsonykor, ez a cikk Neked szól!

Közeledik az év legszebb időszaka! Fénysorok a házakon és az ablakokban, finom falatok az asztalokon. Összegyűlnek a családok, barátok. Igyekszünk minden pillanatát kihasználni az ünnepeknek. 

 

Van, aki pihenéssel, van, aki barátok körében tölti a karácsonyt és vannak, akik családlátogatásra indulnak. 

S ahány program, annyiféle stílusban lehet felöltözni. Legyen szó lustálkodós estéről vagy kisebb-nagyobb összejövetelről, ilyenkor szeretünk csinosabb darabokba bújni. 

 

Azt viszont le szeretnénk leszögezni, hogy ilyenkor is fontos a kényelem! Csak érezd jól magad! Nem kell bonyolult összeállításokra gondolnod! 

Nézzük is meg, hogy mik illenek az ünnepekhez: 

  • Színekből jöhet a piros, zöld, fehér, lila. Ha a mélyebb árnyalatokat kedveled, válaszd a bordót. Feketével kombinálva roppant kifinomult! 

 

  • Csillogás! Arany, ezüst, bronz és a flitterek abszolút befutók. Azonban, ha soknak éreznéd nagyobb felületen, vidd bele kiegészítők formájában. Egy egyszerű ruhát is fel tudnak dobni.

 

  • Válassz elengáns anyagokból készült darabokat: bársony, szatén, selyem szuper divatosak. 

 

  • Sokan kedvelik a feketét is. Örök kedvenc! Ugyanakkor a lágy színek ugyanúgy működhetnek. Télen is hordhatsz világos szetteket.

 

  • Nem felejthetjük ki a karácsonyi pulóvereket sem. A 'csúnya karácsonyi pulóvereknek' már kultúrája van. Ha neked ez túlzó lenne, akkor egy egyszerű karácsonyi mintás darab is jó. Ezt egy kövekkel megbolondított farmerrel is párosíthatod. Egyszerre kényelmes és csinos.

 

  • Kiegészítőkkel (fülbevaló, karkötő, gyűrű, nyaklánc, öv...) is emelhetsz az ünnepi szetteden. Ezek lehetnek hangsúlyosak. Ragyogjanak, csillogjanak!

 

  • Már egy csinos frizurával is feldobhatod megjelenésedet. Most rengeteg díszes hajkiegészítőt találni az üzletekben.

 

  • Amivel pedig megkoronázhatod az egészet, az egy tökéletes rúzs! Az ünnepi alkalomra használhatsz intenzívebb színt is. Itt a piros összes árnyalata befutó lehet. 

 

A lényeg, hogy ne gondolt túl! Élvezd az ünnepeket!

Kellemes készülődést kívánunk!

 

A fotókon szereplő darabokat megtalálod a CA és a CCC üzleteiben!