Rólunk

A Family Center Szombathely bevásárlóközpont Szombathely és Vas megye legnagyobb kiskereskedelmi lokációjának szívében, a TESCO hipermarket, a Praktiker barkácsáruház szomszédságában található és ideális bevásárlóhely a család minden tagjának számára.

 

A Family Center Szombathely több, mint 12 500 m2 területen, 24 népszerű üzletével  és szezononként változó standjaival, 2005. óta Szombathely és Vas megye egyik legkedveltebb bevásárlóhelye.

 

 

Legnagyobb üzletei a Media Markt, a Hervis, a NEW YORKER, a CCC, a HUMANIC, de bérlői között megtalálható a PEPCO, a Líra Könyváruház, a DM, TEDi, Háda és sok népszerű márka helyi forgalmazója. 

 

Bevásárlóközpontunk kiemelt figyelmet szentel a családoknak, gyerekeknek és a kerekesszékkel közlekedőknek. Ingyenes, családi szolgáltatásaink mellett ügyeltünk arra, hogy minden terület, így a parkoló, a főbejárat, a közös területek és üzleteink kerekesszékkel is megközelíthetők legyenek, így a teljes bevásárlóközpont minden kedves látogatónk számára akadálymentesen használható. A Family Center Szombathely állatbarát bevásárlóközpont, ennek részleteiről a szolgáltatások menüpontban olvashatsz bővebben.

 

Szeretettel várunk a hét minden napján!