STÍLUSOS KÖTÖTTEK! MEGMUTATJUK A KEDVENC PULÓVEREINKET!

Látva a szeszélyes időjárást úgy gondoljuk, hogy még nincs értelme messzire rakni a pulóvereket.

Ráadásul, ha végre lekerül a kabát, akkor a férfiak is meg tudják mutatni mennyire színes egyéniségek, hiszen a pulóverek a férfidivat nagyszerű elemei.

 

Hiába vannak már funkcionális szempontból olyan szövetek, amik bent tartják a hőt és mindeközben lehetővé teszik pl. az izzadság eltávolítását, a kötött pulóvereket a férfiak ruhatárából mégis képtelenség kihagyni.

 

Elegánsak és modernek is tudnak lenni. Inggel, blézerrel, farmerrel, szövetnadrággal is hordhatók. A lehetőségek nagyjából végtelenek.

 

A fazont illetően túl sok különbség nincsen. Amivel cifrázni lehet egy-egy darabot, az a szín, a minta, a nyakkivágás és természetesen az anyagösszetétel.

Ha színek és minták tekintetében nyitottság van, egy valamiben akkor is következetesnek kell lenni: A MEGFELELŐ MÉRET!

 

A konfekció méretek ellenére a márkák méretezése eltérő lehet, ezért mindig érdemes próbálni.

 

Sose legyen túl szűk vagy túl bő a pulóver. Arra is gondolni kell, hogy a pulóver alatt még egy ing vagy póló is elférjen.

 

S ha már itt tartunk! A színes pulóverekkel úgy lehet szintet lépni, ha színes ingekkel vannak kombinálva. Itt el lehet engedni a fantáziát és nem kell félni az extrémebb daraboktól sem, ugyanis csak kis felületen fognak látszani. Pont annyira, amennyire egy kis izgalmat visznek az összeállításba.

 

Ha pedig férfi vásárlóink frissíteni szeretnének ruhatárukon, akkor bevásárlóközpontunk több lehetőséget is kínál. A Blabla, C&A, DB fave, Stage és Style üzletei nagy és színes választékkal várják őket.