TAVASZI RUHATÁR-FRISSÜLÉS

A tavasz mindig egy friss, üde kezdet. Sokak számára ez egy tökéletes alkalom arra, hogy a szekrényüket átnézzék és beszerezzenek néhány új darabot. 

S ha esetleg tanácstalan lennél hogyan vágj bele a tavaszi gardróbfrissítésbe, olvasd el legújabb bejegyzésünket.

Világos árnyalatok és minták

Télen a sötét színek kerülnek előtérbe. Azonban a fekete, sötétszürke, barna darabokat most már ideje összehajtogatni és eltenni. Az új szezonban előkerülhetnek a pasztell színek, a rózsaszín, a sárga árnyalatok, a lilák, a kékek és persze a minták is. Azonban ha nem rajongsz annyira a színfröccsért, akkor a neutrális színek (bézs, drapp, fehér) mellé becsempészhetsz egy-két színt, amikkel feldobhatod a szettjeidet. 

 

Feltűnő darabokra fel!

Az is egy jó módja lehet a ruhatár frissítésének, ha beszerzel néhány látványos darabot. Olyanokra gondolunk, amelyeket rögtön észrevenni, mint például egy vibráló színű kabát vagy egy feltűnő színű cipőre.

 

Kiegészítők

A kiegészítők minden szett fontos részét képezik. Egy magasabb szintre tudják emelni a megjelenést. 

Szóval, ha a színeket annyira nem is kedveled, akkor a más út, hogy kiegészítőkkel próbálkozol. Legyen az egy fülbevaló, egy táska, egy kendő...bármi, amihez kedved van. 

 

Mivel az időjárás sajnos még nem mutatta meg igazi tavaszi oldalát, ezért egy átmeneti megoldást is mutatunk Neked, amit még a hűvösebb időben be tudsz vetni. 

Ha pedig kedved kaptál egy kis vásárláshoz, nézz körbe bevásárlóközpontunkban, mert már nagyon várnak az új tavaszi kollekciók!