TUTI BEFUTÓ A VIRÁGMINTA

A szezonális trendek mellett a virágmintás darabok továbbra is és kitörölhetetlenül ott vannak az üzletekben és a ruhatárunkban. Időtálló, olykor elegáns, olykor játékos és romantikus darabok lehetnek, amiket a munkahelytől az esküvőig bárhol viselhetünk.

 

Ahogy a legtöbb darabban, így a virágos ruhákban is több lehetőség van.Teljesen elfogadott, ha a munkahelyre is egy mintás ruhát választunk.

Amire érdemes figyelni azok a színek. A vibrálóbb árnyalatokat hagyjuk meg a szabadnapokra. Amik szóba jöhetnek azok a visszafogottabb változatok. Akár még egy blézerrel is jól kombinálhatóak. Körítésként válasszunk egy mokaszint, egy balerinát vagy egy slingback magassarkút. 

 

Munka után édes a pihenés és jöhet a hétvége. Barátnős kávézáshoz, városnézéshez vagy egy délutáni szülinapi kerti partyhoz is jó a virágminta. Párosítsuk tornacipővel, bőr- vagy farmerdzsekivel. Lazán nőies lesz az összhatás. 

 

A különleges alkalmakat, mint egy esküvő, sem hagyhatjuk ki. Egy virágos maxiruha tökéletes választás lesz, ha meghívást kaptunk a nagy napra. Egy ilyen szettre egy divatos alkalmi táskával és egy csodás szandállal tehetjük fel a pontot.