ÚT A TUDATOS BŐRÁPOLÁSHOZ

Arcod mindent elárul. Nem csak érzelmeidet mutatja meg, hanem azt is, hogy milyen életmódot élsz. 

Éppen ezért fontos törődni vele. Hidd el meg fogja hálálni az egészséges életmódot és a megfelelő arcápolást.

Utóbbihoz elengedhetetlen egy megfelelő és tudatos bőrápolási rutin kialakítása. A hangsúly a tudatosságon van. Bár ez nem egy gyors folyamat, de minden rá fordított idő és energia megéri. 

 

Legyen szó egy alap, vagy egy komplexebb rutinról Lilu a 'Rutin - Tudatos bőrápolás az alapoktól' című könyve segítségedre lesz. 

Könyvében arra a kérdésre keresi a választ, hogy mit tegyünk és mit ne tegyünk, ha egészséges ,ragyogó bőrt szeretnél. 

 

S ahogy ő fogalmaz: "egész felnőtt életemben kerestem egy jól használható bőrápolási könyvet. Egyet. Nem többtucatnyit, amikben egymásnak ellentmondó tanácsok, gyorsan múló trendek, vagy szájhagyomány útján terjedő, minden tudományos alapot nélkülöző tippek vannak. Egyet, amit bárkinek ajánlhatok, aki nem akar többé tanácstalanul válogatni a kozmetikumok óriási kínálatából. Egyet, ami tényleg segít, hogy a tükörben azt lássam, amit szeretnék: egy egszséges, szép bőrű arcot."

 

Azt fontos megjegyezni, hogy minden rutin teljesen személyre, bőrtípusra szabott. Így ha valakinek beválik egy termék, az nem jelenti azt, hogy nálad is működni fog. 

Abban biztosak vagyunk, hogy a könyvet áttanulmányozva egy átfogó képet kaphatsz és rengeteg kérdésre megtalálod a választ, hiszen a szerző sok-sok éves tapasztalatát szeretné átadni Neked

 

A könyvet a Líra könyvesboltban tudod beszerezni!