'WINTER WHITE'-AVAGY TÉLEN FEHÉRET

Nyáron magától értetődő, hogy szívesen választunk fehér darabokat. Viszont a téli szezonban talán ez kevésbé kézenfekvő. Az üzletek kínálatában azonban szép számmal vannak világos darabok. 

Ha fehérről van szó ne csak a hófehér jussunk eszünkbe.

 

Érdekességként néhány fehér árnyalat: törtfehér, csontfehér, krém, vajszín, gyöngyfehér, porcelánfehér, falfehér, tojáshéjszín, selyemfehér

 

A boltokban inkább a meleg árnyalatok jelennek meg. S akkor ez meg is felel annak, amit a legtöbb divattal kapcsolatos platfromon olvasni lehet, miszerint a 'winter white' kifejezésnél nem hófehér szetteket mutatnak, hanem a törtfehér, a csontszín és a bézs kerül előtérbe.

 

Azt viszont biztos, hogy legyen hideg vagy meleg fehérről szó, roppant sikkes összeállítások születhentek, ha télen fehérbe bújunk. 

 

Összeírtunk néhány tippet, hogyan lehet a fehéret a téli összeállításokba belevinni. 

  • Textúrák keverése. Az egyik opció, ha különböző anyagokat, szöveteket kombinálunk

 

  • Dobjuk fel fekete kiegészítőkkel. Cipővel, táskával, övvel...minden jöhet! Aki nem szereti a feketét, válasszon sötétkéket vagy csokoládébarnát. 

 

  • A fehér remekül mutat semleges árnyalatokkal. Gyönyörű lesz szürkével vagy homokszínnel is.

 

  • Ez igaz a pasztell színekre is. Csodás fagyi árnyalatok és fehér...klassz!

 

  • Egy kis csillogásból sem lehet baj! Ha a dolgos mindennapokon túlzó lenne a flitter, akkor bevethető különleges alkalmakkor is. Hangysúlyos, csillogó ékszerek, gyöngyös részletek egytől-egyis emelnek a fehér darabokon. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor nyúljunk egy flitteres szoknyához vagy felsőhöz. 

 

AHOL ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNI: Budmil, CA, CCC, DBfave, Dorko, Humanic, New Yorker, Orsay, Playersroom, Retro Jeans