A BŐRHATÁSÚ DARABOK ŐSSZEL

Vitathatatlan, hogy a bőrhatású darabok sikere az őszi szezonban töretlen.

Bár nyáron is bukkan fel egy-egy vagány darab, népszerűségük a hidegebb időszakban nagy. Amikor teret kezdtek hódítani inkább csak bőrdzsekit és nadrágot készítettek ebből az anyagból, de most már nincs olyan ruhadarab vagy kiegészítő, amibe ne csempésznének bele egy kis bőrt.

 

 

Amellett, hogy a bőrhatású darabok palettája bővült, más változás is történt. Régebben sűrűn használtak állati eredetű anyagokat, mostanra viszont már a műbőr a leggyakrabban előforduló anyag, illetve már vannak különböző alternatív megoldások is, mint az újrahasznosított poliészterből készült bőr, vagy a vegán bőrök.

 

Ezekből az anyagokból nem csak trendi darabok készülnek, hanem még a környezetünket is jobban kímélik.

 

További pozitív tulajdonság, hogy jól tartják a hőt, ezért még akkor is helyt állnak, amikor a hőmérő már a mínuszok felé közeledik

 

A rétegezés trükkjét itt is elővehetjük, amitől még izgalmasabb lesz a szettünk. Bőrt bőrrel kombinálni teljesen rendben van, sőt idén a kötelezően kipróbálandó dolgok közé tartozik.

 

Most már azon sem kell gondolkodni, hogy ezek a vagány holmik csak buliba vagy koncertre valók. A megfelelő körítéssel még a munkahelyen is beleférnek. Kötött pulóverrel, blúzzal könnyen megállják a helyüket.

 

A bőrhatású ruhadarabok a nőies öltözködés részévé váltak. Idén megjelentek a ruhák és a szoknyák is. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki meg fogja találni az ízléséhez közelálló darabot a Family Center Bevásárlóközpont üzleteiben!

 

 

Fotó: Kondor Noémi

Styling: Kovács Delinke