AHOL ÖRÖM A VÁSÁRLÁS

Az ősz a divat szempontjából olyan, mint az újév. Ilyenkor az üzleteinkbe beköltöznek a legújabb trendek, mindenhol az új szezon darabjaival találkozhattok. 

Tudjuk, hogy sokan szeretitek bevásárlóközpontunkat és rendszeresen visszatrétek. Ezért mi nagyon hálásak vagyunk!

 

Méltán büszkék vagyunk arra, hogy a Family Center Szombathely immár 2005 óta a város és a megye egyik legkedveltebb bevásárlóhelye. 

 

Nálunk az egész családnak öröm a vásárlás. Több mint 20 bolt kínálatával várunk benneteket, mindezt igényes és barátságos környezetben. 

 

Üzleteinkben minden megtalálható, legyen szó ékszerekről és cipőkről, de lakberendezési és dekorációs tárgyak, divatos sportcikkek is elérhetők. 

A szépségápolási termékekről, széles kínálatú optikáink és a hatalmas elektronikai eszközpalettáról már ne is beszéljünk.

 

Tágas üzleteinkkel és folyamatosan megújuló környezetünkkel szeretnénk, hogy a vásárlás igazi élmény legyen! 

 

S miután minden üzletet végigjártatok, betérhettek kínai gyorséttermünkbe vagy megkóstolhatjátok a Coffeeshop Company finomságait, amik között kávékülönlegességek, ínycsiklandozó szendvicsek és sütemények is szerepelnek. Ha pedig hosszabb út állna előttetek, mindezeket elvitelre is kérhetitek. 

 

Úgy gondoljuk, hogy a Family Center Szombathely nem csak egy bevásárlóközpont, hanem egy olyan hely, ahol közösséget is építünk

Erre remek példa az október elején megrendezett 'Fogadj örökbe egy fát' környezet- és klímavédelmi nap, ahol partnereink, támogatóink, kicsik és nagyok együtt tettek a bolygónkért! Köszönjük mindenkinek aki eljött és ültetett egy fát! Külön hálásak vagyunk Szendrő-Németh Tamásnak, az Örökzöld Kertészetnek az ötletért és a szervezésben való aktív közreműködésükért, a szakmai támogatásért.

Erről a napról egy rövid összefoglalót is megnézhettek.

 

Ezen a helyen később egy közösségi parkot szeretnénk kialakítani, ami a jövőbeni rendezvényeinknek adhat otthont. 

 

A hét minden napján várunk Benneteket! Köszönjük, hogy minket választotok! 

 

Üzleteink listáját és a nyitvatartásokat ITT tekinthetitek meg.