NYITVATARTÁS:
H-SZO.: 09.00-20.00
VAS.: 10.00-18.00
TELEFON:
+36 45 469 075
FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
//KÉSZPÉNZ //BANKKÁRTYA //UTALVÁNY

 

A Háda Kft. Magyarország legsikeresebb használtruha-kereskedése több mint 80 üzlettel, 900 munkaműhellyel, és tízmilliárd forintot meghaladó forgalommal.

A Tiszakanyáron bejegyzett cég alapítója, Háda György.  Egy ötletből és lehetőségből épült fel e sikeres vállalkozás.

Mára a Háda széles választékú, egyedi ruha kínálatát szívesen hordja a mindenki.

Angliában a szezonvégi leértékelések nem 10–20 százalékosak, mint itthon, hanem 70–80 százalékosak, így az emberek élnek is a lehetőséggel. Igen ám, de az új ruhának kell a hely, a régit felajánlják hát többek között a karitatív szervezeteknek. Azok pedig szakemberek közreműködésével összegyűjtik, aztán eladják –olyan cégeknek, mint a Háda –, a befolyt pénzeket pedig különféle jótékonysági célokra fordítják. Így a beérkező ruhák minőségi áruk mind, a vásárlók számára pedig évekig kényelmes viseletet, és nem utolsó sorban egy környezetbarát alternatívát kínálnak.

Ez utóbbi különösen az egyre növekvő tudatos vásárlók számára fontos, akik a környezetvédelem ügyét és a fenntarthatóbb divatot használt ruha vásárlásával támogatják.

A Háda Kft. Angliából, Skóciából és Svájcból importált használt ruhái jelenleg három kategóriába sorolandók. A prémium kategóriába tartoznak az egyedi áras ruhák, a középsőbe a kilóra mért ruhák, és a harmadikba a diszkont áras termékek, melyek ára a hét előrehaladtával napról napra csökken. Amíg az egyedi áras boltok és kilós üzletek minden hónap elején teljesen megújult árukészlettel várják vásárlóinkat, addig a diszkont üzletek árukészlete hétről hétre cserélődik. A 100 százalékig magyar tulajdonban levő cég talán külön büszkesége, hogy a gyors növekedés és országos lefedettség ellenére, meg tudta őrizni azt a fajta családias légkört, amivel még 1995-ben indult útjára kis családi vállalkozásként. Üzleti filozófiánk középpontjában a lojális dolgozók és az egyediséget kereső, ugyanakkor tudatos vásárlók állnak.

 

Háda törzsvásárlói program:

Törzsvásárlói kártyát pénztárainknál lehet igényelni, és azonnali aktiválás után már gyűjteni is lehet az értékes pontokat, melyeket kedvezményre lehet váltani.

Minden vásárlásra fordított 100 Ft után, egy pontot írunk jóvá a törzsvásárlói kártyán, amit a következő alkalommal már is lehet vásárolni. 1 pont = 1 Ft.

Szeretettel várunk minden nap!

www.hada.hu