KÖNYVAJÁNLÓ: AUDREY HEPBURN - A STÍLUSIKON

Audrey Hepburn igazi stílusikon volt, a klasszikus elegancia képviselője. Ajánlónkban a róla szóló könyvhöz szeretnénk kedvet csinálni. 

 

Audrey Hepburn, az igazi divat- és stílusérzékkel megáldott sztár, nők minden korosztályának és millióinak példaképe. 

Nem csak a maga korában volt ikon, hanem még manapság is nők milliói inspirálódnak szettjeiből és próbálnak utánozhatatlan stílusából elcsípni néhány trükköt.

Ez a lenyűgöző fotókkal gazdagon illusztrált, magával ragadó könyv méltó tisztelgés a színésznő előtt. Egyszerre képekben és szövegben meséli el az életét a korai évektől kezdve egészen addig, hogy az elegancia nemzetközi ikonjává vált.

Kibontakozik előttünk, miként váltotta valóra a divattervezők és a fotósok álmait egyedülálló szépsége és törékeny alakja. 

 

A kötet dióhéjban végigvezeti az olvasót a színésznő karrierjén és a magánélete legfontosabb állomásain. Kiemelten foglalkozik a Givenchyval való együttműködéssel, bemutatja a leghíresebb hollywoodi filmjeinek forgatásán készült fotókat. Feleleveníti az UNICEF jószolgálati nagyköveteként végzett munkáját és rávilágít arra is, milyen erős hatással van Hepburn a 21. századra még sok évvel a halála után is. 

 

1. fotó: blúz és öv C&A, szoknya DB fave, cipő CCC

2. fotó: táska és napszemüveg CCC

3. fotó: felső, nadrág, szalmakalap C&A, balerina CCC