NYITVATARTÁS:
H-SZO.:07.00-14.00
VAS.: 07.00-14.00
TELEFON:

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK
//KÉSZPÉNZ //

.

Az indokolt teszteléses esetek (tünetek megjelenése, fertőzött beteggel való közvetlen kapcsolat, érintkezés) és az ezzel járó állami tesztekre való igények megnövekedése miatt az ingyenesen elérhető tesztek száma igencsak korlátozott országszerte. Mindemellett sok esetben mi magunk sem lehetünk biztosak abban, hogy fertőzöttek vagyunk-e, egy pozitív beteg ugyanis nem feltétlenül produkál tüneteket.

.

Ahhoz azonban, hogy megóvjuk szeretteinket és közvetlen környezetünket a vírus továbbterjedésétől, rendszeresen tesztelnünk kell magunkat. Ha a legkisebb gyanú is fennáll, javasoljuk PCR vagy antigén gyorstesztünk elvézését az alábbiak szerint.

.

A Whitelab csapata Budapest 3 forgalmas pontján és több vidéki nagyvárosban is működtet Covid-19 vírus, ismertebb nevén új koronavírus kimutatása céljából PCR és antigén gyorsteszt elvégzésére mintavételi pontokat heti 7 napban, a nap 12 órájában. Rendszerünk lehetővé teszi a gyors, akár azonnali időpontfoglalást és az egyszerű, 1 perc alatt elvégezhető vásárlást. Várakozás nélküli mintavételt biztosítunk, valamint antigén gyorstesztnél azonnali, PCR tesztnél 24 órán belüli eredményt garantálunk.

.

A pandémia új kihívásokkal szembesít minket. Hiszünk benne, hogy szűrési rendszerünkkel hozzájárulunk egészsége megőrzéséhez, betegség esetén a diagnózis gyors felállításához. Rejtett költségektől nem kell tartania. A hatósági ár (19500 Ft) magában foglalja az időpontfoglalás, a mintavétel és a diagnosztika minden költségét. Ezt az összeget a helyszínen készpénzzel is fizetheti.

.

A koronavírusra a laborvizsgálatot az Avidin Kft. végzi az NNK által elfogadott akkreditált laboratóriumában, a mintavétel pedig az egészségügyi szolgáltatásra jogosult C19 Kft. közbenjárásával valósul meg.

.

Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani ahhoz, hogy mindenki a legmegfelelőbb tesztelési metódust tudja magának kiválasztani.

.

Időpontfoglalásért kattints IDE